Maraton proti kouření

Maraton proti kouření

Dnes jsme jako každý rok věnovali dopoledne maratonu proti kouření. Všechny třídy zaběhly svoje úseky štafetově, abychom splnili celou délku běhu. Organizaci zvládli na výbornou vybraní deváťáci, kteří si zaslouží velkou pochvalu!

Skvělý úspěch ve výtvarné soutěži

Skvělý úspěch ve výtvarné soutěži

Policie ČR vyhlásila v rámci preventivních programů v oblasti alkoholu a drog výtvarnou soutěž s názvem Suchý únor. Porota pak vybrala 10 nejlepších prací z celé republiky bez udání pořadí. Mezi desítkou oceněných se umístila i naše Johanka Šípová, které

Volby do Školské rady

V minulých dnech proběhly volby do Školské rady ZŠ Sadská. Za pedagogické pracovníky bylo odevzdáno 27 hlasovacích lístků a zvoleni byli Mgr. D.Barták a Mgr. Naděžda Prejzová. Za zákonné zástupce bylo odevzdáno 21 hlasovacích lístků a zvoleny byly Renata Kuttichová

Změna!

Vzhledem k očekávanému velmi špatnému počasí rušíme posezení a sportovní zápas s rodiči. Nový termín sdělíme podle předpovědi co nejdříve.

Úspěch na MČR

Úspěch na MČR

Hráčky ŠBK startovaly během minulého víkendu na dvou MČR . V kategorii U11 si z Ostravy po zranění nejlepší hráčky přivezly bramborovou medaili, v prestižní kategorii U15 získaly stříbro! Gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy a klubu.